maart 15, 2014

★ KUNSTBENDE 2014 ★

Geen podiumplaats, WEL een eervolle vermelding! Al bij al was het een geweldig dagje onder vriendinnen, ik heb me alleszins geamuseerd!
Samen met een vriendin deed ik dit jaar mee met de Kunstbende in de categorie 'mode', de voorronde van Oost-Vlaanderen vond plaats op 1 maart. We stelden outfits samen voor 5 modellen. O.a. dit kleedje, dit shortje, deze broek en dit rokje gebruikten we. Maar ook nog veel andere kledingstukken die nog op de blog moeten verschijnen, waaronder ook die van mezelf!

1 opmerking:

  1. Leuk! De kunstbende! Daar heb ik ook nog leuke herinneringen aan, in mijn jonge jaren was er geen categorie mode. Ik heb een paar keer met fotografie meegedaan. En toen ben ik erna compleet gestopt met de fotograferen (niet door de kunstbende, ik weet eigenlijk niet waarom). Maar dankzij mij blog fotografeer en film ik weer veel. Zo leuk! Alleen blijk ik maar niet te wennen aan sommige digitale snufjes. Wat mis ik de analoge lichtmeter in mijn spiegelreflex

    BeantwoordenVerwijderen