mei 03, 2015

SPORTY TOP - FREE PATTERNEen sportief topje, net wat anders dan dit. Om het een sportieve look te geven, flockte ik 2 lijntjes op elke schoudernaad, elk 1 cm breed. Daarna zoomde ik de armsgaten en de hals om. De onderkant liet ik zo, tricot rafelt niet. Om het helemaal af te maken, flockte ik er ook nog 44 op. Inspiratie vond ik hier.
Wil je dit topje ook graag maken, download het patroon dan onderaan en gebruik verder deze handleiding.
Het topje is maat Medium. (Op het patroon zelf staat maat 36, dat is dus verkeerd, sorry daarvoor!)
Ook het patroon van het V-tje vooraan kan je hieronder downloaden!

Download de nummer 44 door op het voorbeeld te klikken. Onder de naam 'Flock Prints' bovenaan de blog, vind je trouwens nog enkele andere prints.


Het V-tje maak je zo:
- Download het figuurtje hier.
- Knip het patroon uit de stof.
- Verstevig met vlieseline. (Ik gebruik H250)
- Stik vast met een zigzag- / siersteek.
- Zoom hierna de hals pas om.

1 opmerking: