oktober 25, 2015

JOSIE JUMPSUIT

Blij met deze jumpsuit! Helemaal geworden zoals ik hem in gedachten had. Ik gebruikte de broek van het Josie Jumpsuite patroon van La Maison Victor, en voor het topje gebruikte ik het bovenstuk van de Ocean Jurk, ook van LMV.
Patroon: Josie Jumpsuite uit La Maison Victor, mei-juni editie
               Ocean Jurk uit La Maison Victor, mei-junie editie

6 opmerkingen:

  1. Waw, heel stijlvol, staat je prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jawadde, fotomodel! Prachtig... en idd ideaal als je in twee stukken maakt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg mooi! Naaide je de voorpanden van het top aan elkaar vast? Ik maakte namelijk iets soortgelijks (nog niet geblogd), mar kreeg het shirt niet helemaal zoals ik het wil. De jouwe valt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen