juli 21, 2016

ME & SEW WORDT MIASU

Onlangs kwam mijn broer met de naam 'Miasu' voor mijn blog, hij vond 'Me & Sew' zo gewoon zei hij. Hij ontwierp een bijpassend logo en ik was meteen fan! 'Miasu' is afgeleid van de uitspraak van 'Me & Sew'. Dus ik blijf ook nog steeds mijn oude logootje gebruiken, samen met deze. Thanks bro!
Ik heb enkel mijn blognaam aangepast. Mijn URL is dus nog steeds meandsew.blogspot.be omdat als ik dit ook zou veranderen, dit problemen zou geven met pins bijvoorbeeld: de 'link' werkt dan niet meer, wat jammer zou zijn. Tenzij iemand daar een oplossing voor heeft?
(Ik heb ondertussen een domeinnaam gekocht dus het is opgelost, dankjewel voor de tips!)


12 opmerkingen:

 1. eigen domeinnaam, dan is het zo opgelost ;-)
  je kan makkelijk alles overzetten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. DANKJEWEL ! Is inderdaad een goede oplossing, ik denk dat ik dat maar ga doen dan ! :-)

   Verwijderen
 2. oh, ik kan je niet helpen... op dat vlak niet zo ICT-achtig
  wel die broer heeft talent!!! geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he, wist helemaal niet dat hij zo creatief was zelfs ! :-)

   Verwijderen
 3. Proficiat met je nieuwe naam en het frisse logo! (Hoor er ook een beetje miauw in. Dat ze de poes wel tof vinden ☺)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel ! He dat had ik nog niet eens door haha, extra persoonlijke touch ;-)

   Verwijderen
 4. Kijk eens op xomisse.com, zij heeft geweldige blogtutorials geschreven waaronder ook eentje om je naam te veranderen. Maar hoe dat dan precies zit met pins, dat weet ik niet. Je nieuwe logo is wel heel knap, net een designboetiek!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor de tip! En merci, ben er ook heel content mee! :-)

   Verwijderen
 5. Knap logo! Waar laat jij de labels ervan maken? Of doe je dat ook zelf?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snij ze zelf uit flockfolie :-)

   Verwijderen
  2. Super! Best wel een werkje denk ik!

   Verwijderen
  3. Ik doe dat al zo lang, dat gaat echt snel nu haha, maar 't is wel een secuur werkje inderdaad!

   Verwijderen