september 05, 2016

TRIXIE SKIRT

Ik maakte de Trixie Rok uit La Maison Victor, maar liet de rits en de zakken achterwege. Als je me al een tijdje volgt dan heb je vast wel al door dat ik graag ritsen gebruik (Klik-Klik). Daarom deed ik het nu zonder. Achteraf gezien heb ik er wel een beetje spijt van, het rokje 'mist' iets vind ik. Maar het zal zeker gedragen worden, ik heb namelijk geen rokjes!
Patroon: Trixie Rok uit La Maison Victor

5 opmerkingen:

 1. Met of zonder rits, ik vind het een topper, je staat er prachtig mee!
  En je foto's...wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi en wat mij betreft mist er helemaal niks!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt mooi !!! (en die foto die in 2 is 'gekapt' is echt geweldig ) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij hebt namelijk geen rokjes? Wablief? Met zo'n benen zou ik daar maar rap verandering in brengen! ;-)
  Jouw stijl is zo uitgesproken, in je kleding en in je foto's, en hoewel helemaal anders dan de mijne vind ik het telkens perfect. Het plaatje klopt hier, elke keer.

  BeantwoordenVerwijderen