oktober 10, 2016

MIASU: MY OWN CLOTHING BRAND


Na 3 maanden kan ik eindelijk vertellen dat ik VANDAAG start met de verkoop van mijn eigen kledinglijn! CHECK IT OUT.

Via instagram kan je mijn producten bekijken. Indien je interesse hebt in 1 of meerdere producten, kan je mij een privéberichtje sturen (op instagram). Als je over wilt gaan tot aankoop, zal je gevraagd worden je e-mailadres door te sturen om verder gegevens uit te wisselen via mail.

Meer info over mijn winkeltje vind je hier, onder het tabblad SHOP INFO op mijn blog.


6 opmerkingen:

 1. Amai, crazy! Super knap hoe je dit voor mekaar hebt gekregen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die sticker is cool zeg! Ik twijfel nog wat over de maat, bij mij hangt het er heel erg vanaf van merk tot merk :) Meestal heb ik S voor bovenstukken, maar voor de lengte en de mouwlengte moet het soms een M zijn. Misschien zou je enkele maten (okselbreedte, lengte en mouwlengte ofzo) kunnen vermelden bij de shopinfo? Ik kijk er in elk geval al naar uit om een echte Miasu in mijn kast te hangen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed idee! Ik maak straks een tabel, dankjewel voor de tip Eva!

   Verwijderen
  2. En direct zo'n mooie tabel zeg, wauw! Ik meet eens na op een goedpassende trui kijk uit naar de volgende aanvulling van de shop!

   Verwijderen