februari 21, 2017

MIASUSWEATERS @ ABOUTLASTNIGHT

Binnen een dag waren de 10 sweaters die ik maakte voor Aboutlastnight uitverkocht! Aboutlastnight is een gezellig winkeltje in Leuven, opgericht door Fleur die je misschien wel kent van haar label Topwijf. Echt een aanradertje: supertof interieur en een mooi aanbod van unieke merken!
Vanaf nu gaan er af en toe enkele sweaters van mij beschikbaar zijn in Aboutlastnight in Mechelsestraat 148, Leuven. Wanneer zal altijd aangekondigd worden via onze instagrampagina's: @miasushop en @aboutlastnight.
Ik blijf mijn sweaters natuurlijk ook nog voornamelijk via instagram verkopen, meer informatie over maten & verzending vind je hier.

3 opmerkingen:

  1. Leuk hoor! Super goed bezig! :) Ik kende het winkeltje nog niet. Ik ga er zeker eens langs. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tof dat je sweaters zo goed gaan! Ze zijn ook erg leuk. X

    BeantwoordenVerwijderen