ALGEMENE VOORWAARDEN

De nadruk bij MIASU ligt vooral op het creëren van unieke en exclusieve stukken. Alles wordt volledig door mezelf met de hand gemaakt.

Regelmatig plaats ik nieuwe exclusieve sweaters online. Exclusief, omdat er vaak maar 1 sweater beschikbaar is van elk ontwerp. Uitzonderlijk kan het zijn dat een ontwerp in verschillende maten beschikbaar is. Wees er snel bij want ze zijn vaak snel verkocht. Previews zien? Hou Instagram goed in de gaten!

Heb je je oog laten vallen op een exclusieve sweater maar was hij niet beschikbaar in je maat, dan mag je mij altijd mailen. In de mate van het mogelijke maak ik de sweater voor jou op bestelling! De kostprijs van exclusieve sweaters varieert rond € 50.

Niet alle sweaters zijn exclusief: een beperkt aantal eenvoudige modellen (basic sweaters) worden ook gemaakt op bestelling. Deze sweaters worden gemaakt van zodra ik jouw bestelling en betaling ontvangen heb. Hou er rekening mee dat dit even kan duren (2 tot 4 weken). De kostprijs van deze modellen is € 40.

Wil je graag een persoonlijke druk (tekening of tekst) op een basic sweater? Stuur me gerust een mailtje en dan bekijk ik de mogelijkheden. De kostprijs is € 40, voor een grote druk is dat € 45.

MIJN GEGEVENS

MIASU is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer: 0663.797.625

Het BTW nummer is BE 0663 797 625. Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen.

Sarah De Baer
9170 Sint-Gillis-Waas

miasushop@gmail.com
0495 26 67 25 (Enkel bereikbaar tussen 19u en 21u)

PRODUCTINFORMATIE

Ik maak gebruik van degelijke materialen en stoffen die ik zelf uitvoerig heb getest op kwaliteit de afgelopen jaren. De productfoto’s kunnen altijd licht afwijken van de echte kleuren. Ik doe mijn best om de foto’s zo duidelijk, correct en volledig mogelijk weer te geven. De gebruikte stof en kleuren worden vermeld bij het artikel zelf.

Indien je twijfelt over de maat, de kleur, het materiaal of dergelijke, kan je mij altijd contacteren voor meer informatie of meer foto’s.

Was-, droog- en strijkvoorschriften
– Wolwasprogramma op 30°
– Geen droogkast
– Binnenstebuiten strijken op medium temperatuur
– Strijk niet op prints
Elk artikel is met veel zorg gemaakt, met oog voor detail en kwaliteit. Behandel het zorgzaam en duurzaamheid zal gegarandeerd zijn.

Prijzen
Alle prijzen zijn in euro, exclusief verzendingskosten. De prijs kan variëren van artikel tot artikel.

BESTELLING

Regelmatig plaats ik nieuwe exclusieve sweaters online. Exclusief, omdat er vaak maar 1 sweater beschikbaar is van elk ontwerp. Uitzonderlijk kan het zijn dat een ontwerp in verschillende maten beschikbaar is. Wees er snel bij want ze zijn vaak snel verkocht. Previews zien? Hou Instagram goed in de gaten!

Niet alle sweaters zijn exclusief: een beperkt aantal eenvoudige modellen worden ook gemaakt op bestelling. Deze sweaters worden gemaakt van zodra ik jouw bestelling en betaling ontvangen heb. Hou er rekening mee dat dit even kan duren (2 tot 4 weken).

Via mail ontvang je steeds een bevestiging van je bestelling.

Een bestelling is pas definitief wanneer ik je betaling heb ontvangen. Ontvang ik geen betaling binnen de 7 dagen dan wordt de bestelling geannuleerd en het artikel terug online aangeboden.

VERKOOPSOVEREENKOMST/TOEPASSING

Alvorens de bestelling te plaatsen, dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

BETALING

Betaling gebeurt geheel vooraf en kan gebeuren als volgt:

Overschrijving
Op het rekeningnummer BE62 6528 4993 1361 op naam van MIASU, Gaversstraat 100, 9170 Sint-Gillis-Waas, België en met de vermelding van het bestelnummer.

Je bestelling wordt 7 dagen gereserveerd. Heb ik na 7 dagen nog geen betaling ontvangen, dan wordt de bestelling geannuleerd en het artikel terug online aangeboden. Hou er wel rekening mee dat het 1 tot 2 werkdagen kan duren vooraleer je betaling op mijn rekening staat.

Contant
Bij afhaling in Gaversstraat 100, 9170 Sint-Gillis-Waas. Dit kan enkel na afspraak.

LEVERING & VERZENDING

Levering
Ik probeer je pakketje zo snel mogelijk te leveren. Ik kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen buiten mijn wil om. Indien het leveringsadres dat opgegeven wordt fout blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

In plaats van je eigen adres kan je het pakketje ook laten leveren in een bpost-afhaalpunt. Kies dan voor ‘Verzenden naar een ander adres’ en geef het dichtstbijzijnde bpost-afhaalpunt bij jou in de buurt op.

Leveringstermijn
Ik lever voorlopig enkel in België. Zodra ik je betaling ontvangen heb, wordt je pakketje zo snel mogelijk verzendklaar gemaakt. Ik maak gebruik van bpost. Je pakket wordt normaal binnen de 24 uur na verzending aan huis geleverd op een adres naar keuze. Mocht er op het adres niemand thuis zijn en  je pakket kan niet door de brievenbus, dan krijg je een kaartje in de bus van de postbode. Hiermee kan je je pakketje afhalen in het aangegeven postkantoor.

Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de aankoop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de koper.

Verzendingskosten
Ik maak gebruik van bpost om mijn pakketten te versturen. MIASU heeft het recht haar verzendingskosten aan te passen indien dit nodig is. De verzendingskosten bedragen momenteel € 5,70.

Afhalen
Je kan je pakketje ook zelf komen afhalen bij mij thuis, op afspraak. Op die manier kan je de verzendingskosten vermijden en heb je de mogelijkheid om het artikel eerst even te passen. Bij afhalen dien je wel contant te betalen.

RETOURNEREN

Ben je niet tevreden dan kan je het artikel retourneren binnen de 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen. Laat het mij wel even weten via mail als je van plan bent te retourneren.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

– Na ontvangst op het afleveradres heb je 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en is de koop definitief.
– De artikelen dienen in originele staat te zijn: onbeschadigd, ongedragen, ongewassen en in dezelfde verpakking terug gestuurd te worden.
– Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.
– De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening tenzij er een fout is gemaakt door mezelf.
– Het retour te ontvangen bedrag (exclusief verzendingskosten) zal binnen de 14 dagen aan jou overgemaakt worden.
– Teruggezonden artikelen kunnen geweigerd worden wanneer ze zichtbaar sporen van gebruik vertonen of door de koper werden beschadigd. Terugbetaling kan in dat geval geweigerd worden.

Hoe kan je retourneren?
Via mail zal je altijd een retour-document toegestuurd krijgen dat je kan afdrukken indien nodig. Om een artikel te retourneren dien je dit in te vullen en toe te voegen aan het artikel dat je wil terugsturen. Dit alles in originele staat en verpakking, binnen de 14 dagen na ontvangst retourneren naar volgend adres: De Baer Sarah, Gaversstraat 100, 9170 Sint-Gillis-Waas, België.

AANSPRAKELIJKHEID

De artikelen worden zo precies mogelijk beschreven en afgebeeld. Mocht er zich toch een fout voordoen, dan kan ik niet voor dit feit aansprakelijk worden gesteld. De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken (de instelling en kwaliteit van je beeldscherm hebben er ook een invloed op).

De informatie betreffende de producten en de prijszetting, alsook de gedetailleerde orderinformatie, zijn opgesteld en meegedeeld onder voorbehoud van wijziging en correctie.

PRIVACY EN PERSOONSGEGEVENS

MIASU is een eenmanszaak en wordt geleid door Sarah De Baer. Je kan mij contacteren via mail (miasushop@gmail.com) of telefonisch van 19u tot 21u (0495 26 67 25).

Door een bestelling te plaatsen bij MIASU staat de koper uitdrukkelijk toe over te gaan tot de verwerking en het gebruik van zijn/haar persoonsgegevens voor doeleinden zoals: de boekhouding, het beheer van de bestellingen, leveringen en facturen. Deze gegevens (zoals naam, adres en e-mail) worden door mij in een Excel bestand bewaard tot en met 31 december van het jaar dat de klant een bestelling geplaatst heeft. Daarna bewaar ik mijn boekhouding op papier gedurende 7 jaar om fiscale redenen.

Je persoonlijke gegevens zijn alleen toegankelijk voor mezelf en worden niet doorgegeven aan derden.

De klant heeft het recht om zijn gegevens via zijn account aan te passen, te verbeteren en te verwijderen. Alsook kan je mij contacteren om je gegevens die ik bewaar te verwijderen.

Mijn webshop waar je een account aanmaakt is opgezet door Woocommerce die een eigen Privacy Policy heeft.

Mocht zich een datalek voordoen, zal ik binnen 72u de privacycommissie alsook de betrokkenen verwittigen.

Ben je minderjarig dan moet je toestemming vragen aan je ouders om een bestelling te plaatsen en je gegevens door te geven.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren