MIASU, A UNIQUE CLOTHING BRAND


HANDMADE, ONE-OFF EXCLUSIVE DESIGNS  

De nadruk bij MIASU ligt vooral op het creëren van unieke en exclusieve stukken. Ik ben een kledinglijn gestart om mijn creativiteit ten volle uit te leven. Vaak is er dan ook maar 1 stuk beschikbaar van elk ontwerp. 

Alles wordt volledig door mezelf met de hand gemaakt. Wekelijks plaats ik nieuwe sweaters/... te koop op instagram. Hoe je deze kan bestellen staat hieronder uitgelegd.PRODUCTINFORMATIE


Mijn kledinglijn wordt volledig door mezelf met de hand gemaakt. Ik maak gebruik van degelijke stoffen die ik zelf uitvoerig heb getest op kwaliteit de afgelopen jaren. De productfoto's kunnen altijd licht afwijken van de echte kleuren. Ik doe mijn best om de foto's zo duidelijk, correct en volledig mogelijk weer te geven. De gebruikte stof wordt vermeld bij het artikel zelf.

Indien je twijfelt over de maat, de kleur, het materiaal of dergelijke, kan je mij altijd contacteren voor meer informatie of meer foto's.

Was-, droog- en strijkvoorschriften
- Wolwasprogramma op 30°.
- Geen droogkast. Liggend drogen.
- Strijk niet op delicate delen/printjes. Strijk ook niet op te hoge temperaturen!

Elk artikel is met veel zorg gemaakt, met oog voor detail en kwaliteit. Behandel het dan ook zorgzaam en duurzaamheid zal gegarandeerd zijn.

Prijzen
Alle prijzen zijn in euro, exclusief verzendingskosten. De prijs kan variëren van artikel tot artikel.
MATEN

Aangezien er vaak maar 1 stuk van een ontwerp beschikbaar is, is dit artikel ook maar beschikbaar in 1 maat. De juiste maat wordt altijd vermeld bij het artikel zelf en is ook de trui die het model op de foto draagt.
Ik varieer tussen de maten XS, S en M voor vrouwen.
Voor mannen is dit S, M en L.
One size zal ook af en toe gebruikt worden.

Hulptabel voor de maat. Let op: dit zijn de afmetingen gemeten op de trui zelf. Naargelang het ontwerp van de sweater kunnen de afmetingen een beetje afwijken van de tabel.

Tabel sweaters vrouwen:


Tabel sweaters mannen:


Ikzelf zit tussen winkelmaat S en M. Maar in mijn zelfgemaakte kleding draag ik het vaakst S.

Als je mij contacteert, kunnen we nog altijd overleggen welke maat voor jou het best zou zijn.BESTELLING

Via instagram kan je mijn producten bekijken. Wekelijks plaats ik nieuwe sweaters te koop met prijs, maat en een bestelnummer bij. 


Interesse? Stuur een mail naar miasushop@gmail.com met je naam, adresgegevens en de bestelnummer van de sweater die je wil kopen. Vermeld ook of ik de sweater moet opsturen of dat je hem komt ophalen bij mij thuis.

Krijg je een mail terug dan heb je hem, graag nog wel even een bevestiging terugsturen.
Krijg je geen mail terug? Volgende keer meer geluk!
Wees er snel bij want ze zijn meestal snel verkocht. Bestellingen en reservaties op voorhand zijn niet mogelijk.


Een bestelling is pas definitief wanneer ik je betaling heb ontvangen. Ontvang ik geen betaling binnen de 7 dagen, dan wordt je bestelling geannuleerd en het artikel terug aangeboden op instagram.VERKOOPSOVEREENKOMST/TOEPASSING

Wanneer je overgaat tot betalen, aanvaard je automatisch de algemene voorwaarden. Je zal gevraagd worden dit ook nog eens te bevestigen via mail.
BETALING


Betaling gebeurt geheel vooraf en kan gebeuren als volgt:

Overschrijving
Op het rekeningnummer BE62 6528 4993 1361 op naam van MIASU, Gaversstraat 100, 9170 Sint-Gillis-Waas, België en met de vermelding van het bestelnummer.

Je bestelling wordt 7 dagen gereserveerd, heb ik na 7 dagen nog geen betaling ontvangen, dan wordt het artikel terug aangeboden op instagram. Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen duurt vooraleer je betaling op mijn rekening staat.


Contant
Bij afhaling in Gaversstraat 100, 9170 Sint-Gillis-Waas. Dit kan enkel na afspraak.LEVERING VERZENDING


Levering
Ik probeer je pakketje zo snel mogelijk te leveren. Ik kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten mijn wil om. Indien het leveringsadres dat opgegeven wordt fout blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

Leveringstermijn
Ik lever voorlopig enkel in België. Zodra ik je betaling ontvangen heb, wordt je pakketje zo snel mogelijk verzendklaar gemaakt. Ik maak gebruik van bpost. Je pakket wordt normaal binnen de 24 uur na verzending aan huis geleverd op een adres naar keuze. Mocht er op het adres niemand thuis zijn en je pakje kan niet door de brievenbus, dan krijg je een kaartje in de bus van de postbode. Hiermee kan je je pakketje afhalen in het aangegeven postkantoor.

Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de aankoop of betaling van schadevergoedingen ten voordelen van de koper.

Verzendingskosten
Ik maak gebruik van bpost om mijn pakketten te versturen. MIASU heeft het recht haar verzendingskosten aan te passen als dit nodig is. De verzendingskost bedraagt momenteel 5€ en wordt altijd duidelijk vermeld op je orderbevestigingsmail.

Afhalen
Je kan je pakje ook zelf komen afhalen bij mij thuis, op afspraak. Op die manier kan je de verzendkosten vermijden en heb je ook de mogelijkheid om het artikel eerst even te passen. Bij afhalen dien je wel contant te betalen.RETOURNEREN


Ben je niet tevreden dan kan je het artikel retourneren binnen de 14 dagen zonder opgave van redenen. Laat het mij weten via mail als je van plan bent te retourneren.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:
- Na ontvangst op het afleveradres heb je 14 dagen de tijd om de artikelen te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en is de koop definitief.
- De artikelen dienen in originele staat te zijn: onbeschadigd, ongedragen, ongewassen en in dezelfde verpakking terug gestuurd te worden.
- Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.
- De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening tenzij er een fout is gemaakt door mezelf.
- Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag (exclusief verzendingskosten) binnen 14 dagen aan jou overgemaakt worden.
- Teruggezonden artikelen kunnen geweigerd worden wanneer ze zichtbaar sporen van gebruik vertonen of door de koper werden beschadigd. Terugbetaling kan in dat geval geweigerd worden.


Hoe kan je retourneren?
Via mail zal je altijd een retour-document toegestuurd krijgen dat je kan afdrukken indien nodig. Om een artikel te retourneren dien je dit in te vullen en toe te voegen aan het artikel dat je wil terugzenden. Dit alles in originele staat en verpakking, binnen de 14 dagen na ontvangst retourneren naar volgend adres: De Baer Sarah, Gaversstraat 100, 9170 Sint-Gillis-Waas, België.
AANSPRAKELIJKHEID


De artikelen worden zo precies mogelijk beschreven en afgebeeld. Mocht er zich toch een fout voordoen, kan ik niet voor dit feit aansprakelijk worden gesteld. De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken (de instelling en kwaliteit van je beeldscherm hebben er ook een invloed op).


De informatie betreffende de producten en de prijszetting, alsook de gedetailleerde orderinformatie, zijn opgesteld en meegedeeld onder voorbehoud van wijziging en correctie.

PRIVACY EN PERSOONGSGEGEVENS


Door een bestelling te plaatsen bij MIASU staat de koper uitdrukkelijk toe over te gaan tot de verwerking en het gebruik van zijn/haar persoonsgegevens voor doeleinden zoals de administratie van het klantenbestand, het beheer van de bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van de solvabiliteit, marketing en reclame. De verwerking voor marketingdoeleinden en de geïndividualiseerde reclame gebeurt enkel indien de klant zich hiertoe uitdrukkelijk akkoord heeft verklaard tijdens het orderproces. MIASU zal de gegevens niet mogen overmaken aan derden. De koper heeft voor alle gegevens het recht op inzage en verbetering. 


MIJN GEGEVENS

MIASU is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer: 0663.797.625

Het BTW nummer is BE 0663 797 625. Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen.

Sarah De Baer
Gaversstraat 100
9170 Sint-Gillis-Waas


miasushop@gmail.com
0495 26 67 25 (Enkel bereikbaar tussen 19u-21u)