MIASU, A UNIQUE CLOTHING BRAND

De nadruk bij MIASU ligt vooral op het creëren van unieke en exclusieve stukken. Ik ben een kledinglijn gestart om mijn creativiteit ten volle uit te kunnen leven. Vaak is er dan ook maar 1 stuk beschikbaar van elk ontwerp.

Alles wordt volledig door mezelf met de hand gemaakt. Wekelijks plaats ik nieuwe sweaters/T-shirts/... op instagram. Hoe je deze kan kopen, staat hieronder uitgelegd.

MIJN GEGEVENS

MIASU is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer: 0663.797.625

Het BTW nummer is BE 0663 797 625. Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen.

Sarah De Baer
Gaversstraat 100
9170 Sint-Gillis-Waas

sarahdebaer@gmail.com
miasushop@gmail.com
0495 26 67 25 (Enkel bereikbaar tussen 19u en 21u)
PRODUCTINFORMATIE

Ik maak gebruik van degelijke materialen en stoffen die ik zelf uitvoerig heb getest op kwaliteit de afgelopen jaren. De productfoto's kunnen altijd licht afwijken van de echte kleuren. Ik doe mijn best om de foto's zo duidelijk, correct en volledig mogelijk weer te geven. De gebruikte stof en kleuren worden vermeld bij het artikel zelf.

Indien je twijfelt over de maat, de kleur, het materiaal of dergelijke, kan je mij altijd contacteren voor meer informatie of meer foto's.

Was-, droog- en strijkvoorschriften
- Wolwasprogramma op 30°
- Geen droogkast
- Binnenstebuiten strijken op medium temperatuur 
- Strijk niet op prints

Elk artikel is met veel zorg gemaakt, met oog voor detail en kwaliteit. Behandel het zorgzaam en duurzaamheid zal gegarandeerd zijn.

Maten
Aangezien er vaak maar 1 stuk van elk ontwerp beschikbaar is, is dit artikel ook maar beschikbaar in 1 maat. Tenzij anders vermeld. De maat wordt altijd vermeld bij het artikel zelf.

Hulptabellen voor de maat vind je hier.

Prijzen
Alle prijzen zijn in euro, exclusief verzendingskosten. De prijs kan variëren van artikel tot artikel.
BESTELLING

Via instagram kan je mijn producten bekijken. Wekelijks plaats ik nieuwe sweaters/T-shirts/... te koop met prijs, maat en een bestelnummer bij.

Heb je interesse? Stuur een mail naar miasushop@gmail.com met je naam, adresgegevens en de bestelnummer van het artikel dat je wil kopen. Vermeld ook of ik het artikel moet opsturen naar jouw adres of een bpost-afhaalpunt, of dat je het komt ophalen bij mij thuis.

Wie het eerst een mailtje stuurt, kan het artikel kopen.
Krijg je een mail terug, dan was jij eerst. Graag nog wel even een bevestiging terugsturen.
Krijg je geen mail terug, dan was je jammer genoeg te laat. Volgende keer meer geluk!

Wees er snel bij want ze zijn meestal snel verkocht. Bestellingen en reservaties op voorhand zijn niet mogelijk.

Een bestelling is pas definitief wanneer ik je betaling heb ontvangen. Ontvang ik geen betaling binnen de 7 dagen dan wordt de bestelling geannuleerd en het artikel terug aangeboden op instagram.
VERKOOPSOVEREENKOMST/TOEPASSING

Wanneer je overgaat tot betalen, aanvaard je automatisch de algemene voorwaarden. Je zal gevraagd worden dit ook nog eens te bevestigen via mail.

BETALING

Betaling gebeurt geheel vooraf en kan gebeuren als volgt:

Overschrijving
Op het rekeningnummer BE62 6528 4993 1361 op naam van MIASU, Gaversstraat 100, 9170 Sint-Gillis-Waas, België en met de vermelding van het bestelnummer.

Je bestelling wordt 7 dagen gereserveerd. Heb ik na 7 dagen nog geen betaling ontvangen, dan wordt de bestelling geannuleerd en het artikel terug aangeboden op instagram. Hou er wel rekening mee dat het 1 tot 2 werkdagen kan duren vooraleer je betaling op mijn rekening staat.

Contant
Bij afhaling in Gaversstraat 100, 9170 Sint-Gillis-Waas. Dit kan enkel na afspraak.
LEVERING & VERZENDING

Levering
Ik probeer je pakketje zo snel mogelijk te leveren. Ik kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen buiten mijn wil om. Indien het leveringsadres dat opgegeven wordt fout blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

Leveringstermijn
Ik lever voorlopig enkel in België. Zodra ik je betaling ontvangen heb, wordt je pakketje zo snel mogelijk verzendklaar gemaakt. Ik maak gebruik van bpost. Je pakket wordt normaal binnen de 24 uur na verzending aan huis geleverd op een adres naar keuze. Mocht er op het adres niemand thuis zijn en  je pakket kan niet door de brievenbus, dan krijg je een kaartje in de bus van de postbode. Hiermee kan je je pakketje afhalen in het aangegeven postkantoor.

Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de aankoop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de koper.

Verzendingskosten
Ik maak gebruik van bpost om mijn pakketten te versturen. MIASU heeft het recht haar verzendingskosten aan te passen indien dit nodig is. De verzendingskosten bedragen momenteel 5€ en worden altijd duidelijk vermeld op je orderbevestigingsmail.

Afhalen
Je kan je pakketje ook zelf komen afhalen bij mij thuis, op afspraak. Op die manier kan je de verzendingskosten vermijden en heb je de mogelijkheid om het artikel eerst even te passen. Bij afhalen dien je wel contant te betalen.
RETOURNEREN

Ben je niet tevreden dan kan je het artikel retourneren binnen de 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen. Laat het mij wel even weten via mail als je van plan bent te retourneren.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:
- Na ontvangst op het afleveradres heb je 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en is de koop definitief.
- De artikelen dienen in originele staat te zijn: onbeschadigd, ongedragen, ongewassen en in dezelfde verpakking terug gestuurd te worden.
- Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.
- De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening tenzij er een fout is gemaakt door mezelf.
- Het retour te ontvangen bedrag (exclusief verzendingskosten) zal binnen de 14 dagen aan jou overgemaakt worden.
- Teruggezonden artikelen kunnen geweigerd worden wanneer ze zichtbaar sporen van gebruik vertonen of door de koper werden beschadigd. Terugbetaling kan in dat geval geweigerd worden.

Hoe kan je retourneren?
Via mail zal je altijd een retour-document toegestuurd krijgen dat je kan afdrukken indien nodig. Om een artikel te retourneren dien je dit in te vullen en toe te voegen aan het artikel dat je wil terugsturen. Dit alles in originele staat en verpakking, binnen de 14 dagen na ontvangst retourneren naar volgend adres: De Baer Sarah, Gaversstraat 100, 9170 Sint-Gillis-Waas, België.


AANSPRAKELIJKHEID

De artikelen worden zo precies mogelijk beschreven en afgebeeld. Mocht er zich toch een fout voordoen, dan kan ik niet voor dit feit aansprakelijk worden gesteld. De kleuren op de foto's kunnen lichtjes afwijken (de instelling en kwaliteit van je beeldscherm hebben er ook een invloed op).

De informatie betreffende de producten en de prijszetting, alsook de gedetailleerde orderinformatie, zijn opgesteld en meegedeeld onder voorbehoud van wijziging en correctie.

PRIVACY EN PERSOONSGEGEVENS

Door een bestelling te plaatsen bij MIASU staat de koper uitdrukkelijk toe over te gaan tot de verwerking en het gebruik van zijn/haar persoonsgegevens voor doeleinden zoals de administratie van het klantenbestand, het beheer van de bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van de solvabiliteit, marketing en reclame. De verwerking voor marketingdoeleinden en de geïndividualiseerde reclame gebeurt enkel indien de klant zich hiertoe uitdrukkelijk akkoord heeft verklaard tijdens het orderproces. MIASU zal de gegevens niet mogen overmaken aan derden. De koper heeft voor alle gegevens het recht op inzage en verbetering.